Skal du have lavet snitning, er tid og punktlighed vigtige faktorer. Det er især når der skal snittes græs, da græssets fugtighed har stor betydning for resultatet. Græsset må hverken være for tørt eller for vådt. Når du samarbejder med Mikkelsens Maskinstation får du professionelle landmænd med mere end 70 års sammenlagt erfaring til at hjælpe med snitning i Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Vi har alt det nødvendige maskineri til at varetage alle former for opgaver.

Finsnitning af græs og majs i Ringkøbing, Skjern og Videbæk

Udover at tilbyde snitning kan vi også hjælpe dig med skårlægning af dine marker. På den måde står vi for hele processen, start til slut. Græsset anbefales at blive skårlagt eller slået med intervaller af 6 uger. Her får det lov at tørre i 3 til 6 dage, sådan at det opnår den ønskede fugtighed til presning samt transport. Vi har maskiner til alle stadier af processen.

Med mange års erfaring i branchen forstår vi vigtigheden i godt samarbejdet, hvor punktlighed og kvalitet er kerneværdier. Kontakt os i dag, for en uforpligtende snak omkring snitning.

Når der snittes majs, sørger vi for at alle kernerne i majsen bliver snittes, sådan at dine kreaturer får maksimal udbytte af foderet. Her er det især stivelsen som er vigtigt for dyrene. Vi er meget nøjagtige og har fokus på snitlængden, sådan at det er nemt at transportere, opbevare og fodre dine kreaturer.

Har du specifikke ønsker til din snitning, er vi meget fleksible og vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Du kan uden bekymring efterlade hele opgaven til os. Inde på vores side kan du læse hvilke andre ydelser vi også tilbyder.

Hvorfor snitning til dit landbrug?

At benytte sig af finsnitning af blandt andet græs, majs og andre afgrøder, er der flere fordele der vil vise sig, heriblandt:

  • Øget fordøjelighed: Behandlet græs- og majsstykker er lettere for dine husdyr at fordøje, hvilket på sigt forbedrer deres ernæring og sundhed. 
  • Højere næringsudnyttelse: Finsnittede afgrøder får frigjort dets næringsstoffer bedre, hvilket resulterer i en mere effektiv udnyttelse af foderet. 
  • Mælkeydelse og vægtøgning: Ved brug af snitte behandlinger af dine afgrøder, vil du samtidig opleve en øget mælkeydelser hos malkekøer samt forbedret vægtøgning hos kvæg.

Tag en snak med os i dag

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælper dig med snitning af både græs og majs. Vi kan kontaktes på telefon 97348064 eller ved at sende os en mail på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du frit kan stille spørgsmål eller komme med ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.

Inden for landbrug, tilbyder vi følgende tjenester, skulle du have brug for yderligere hjælp:

Kontakt