Skårlægning er ikke blot græsslåning. Her skårlægges græsset ikke af æstetiske årsager, men her er det med henblik på at sørge for at marken har det godt og der skaffes foder til dyr og kreaturer. Mikkelsens maskinstation har alle de nødvendige maskiner til at stå for alle aspekter af skårlægningen. Vi sørger også gerne for spredning, presning og transport af græsset, sådan at marken står klar. Læs nedenfor hvordan vi hjælper alle i nærheden af Ringkøbing, Skjern og Videbæk med skårlægning.

Professionel skårlægning

Arbejdet begynder med vores slåmaskine som nemt og hurtigt skårlægger græsset ude på marken. Efterfølgende, hvor græsset er tørt, kan det snittes eller presse, sådan at det er klar til transport. Her vil vi selvfølgelig også gerne tilbyde vores assistance. Ønsker du at læse mere omkring presning, kan du læse om det på vores side om netop dette.

Har du behov for fast samarbejde, kommer vi gerne ud og hjælper i faste intervaller, sådan at din mark altid er plejet. Ingen marker er ens og derfor vil vi rigtige gerne give dig et uforpligtende tilbud, sådan at du får en retvisende pris på din opgave.

Prisen afhænger af:

  • Antal hektar
  • Presning
  • Transport

Med en fast samarbejdspartner kan du med ro i maven læne dig tilbage og være sikker på at din skårlægning bliver udført til punkt og prikke. Vi er en maskinstation med sammenlagt 70 års erfaring indenfor landbruget, hvor vi vægter punktlighed og gode kunderelationer rigtig højt.

Skårlægningens indvirkning på jordkvalitet

Lægningen spiller en afgørende rolle i forbedring af din jordkvalitet. Ved at tilføre organisk materialer og næringstoffer til jorden, vil du bemærke en øget frugtbarhed, og alt i alt forbedre jordens evne til at holde på vand og næring. Du vil samtidig opleve forbedret struktur og porøsitet i jorden, hvilket fremmer rodvækst og luftcirkulation.

Akt i alt er der en masse fordele ved at bruge skårlægning til din jord. Ved at optimere afgrødeudbyttet og kvaliteten, reduceres der ukrudt og sygdomme, samt en overordnet forbedret jordkvalitet. I det hele taget er det en enorm smart måde at sikre en effektiv og bæredygtig landbrugspraksis, hvor du altid er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej. 

Kontakt os i dag for skårlægning

Ønsker du at høre mere eller har du spørgsmål til skårlægning, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi mener det er vigtigt at samarbejdet starter med dialog. Vi kan kontaktes på telefon 97348064 eller ved at sende en mail til os på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt