Mikkelsens Maskinstation I/S udfører Maskinstations- og entreprenøropgaver.

Mikkelsens Maskinstation I/S er specialister inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi står for kvalitet og effektivitet, og vi sætter altid kundens behov først.

Vi tilbyder alt inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner med henblik på at løse enhver maskinopgave, altid med en af vores egne erfarne mænd ved styringen. Vi råder over en flok dygtige medarbejdere, der forstår at håndtere de moderne maskiner. Derfor kan du som kunde hos Mikkelsens Maskinstation I/S trygt overlade opgaven til os, velvidende at arbejdet udføres professionelt, korrekt, til tiden og til den aftalte pris.

Hvem står bag?

Det gør brødrene Lars Jørgensen og Thomas Madsen, som efter flere års ansættelse overtog maskinstationen i 2012 efter deres stedfar Knud Mikkelsen. Lars og Thomas er ivrige efter at yde den bedste service inden for deres fag, og er begge opsatte på at føre den allerede grundlagte service-ånd videre på Mikkelsens Maskinstation I/S. Med sin ekspertise står Lars for entreprenørdelen af virksomheden, ligesom han tager sig af kundeplejen. Thomas er eksperten inden for landbrugssektoren, og han leder og fordeler de forskellige opgaver. Sammen udgør de et stærkt team, og leder op til 6 ansatte, afhængigt af sæsonen.

Mikkelsens Maskinstation – Historien

Knud Mikkelsen etablerede Mikkelsens Maskinstation i 1960. I opstarten var hovedbeskæftigelserne kørsel med staldgødning og ammoniaknedfældning, men der kom hurtigt nye maskiner og dermed arbejdsopgaver til, idet maskinstationen voksede i takt med landbrugsudviklingen.

Roeoptagning, halmpresning og snitning af grovfoder blev nogle af de vigtige arbejdsområder. Knud selv, var at finde i markerne sammen med maskinerne og resten af sjakket, selvom han bestandigt tog sig tid til, personligt at køre ud til sine kunder med de årligt forfaldne, og altid håndskrevne, regninger op til jul, så han samtidig kunne aflægge det årlige julebesøg.

Lars og Thomas kom til Maskinstationen i slutningen af 1970’erne sammen med moderen, der giftede sig med Knud. Lars kastede sig med begejstring over gravearbejdet, og skaffede mange nye og forskelligartede entreprenøropgaver til maskinstationen. Sammen med broderen Thomas, der kom til at stå for gennemførelsen af de eksisterende landbrugsopgaver, brugte de velvilligt deres energi på at udvikle virksomheden. Mikkelsens Maskinstation blev til et velkørende og solidt forankret familieforetagende, og Knud begyndte at overlade mere til drengene.

I 2011 fik Knud ulyksaligvist konstateret kræft, og døde samme år. I 51 år var han ejer af Mikkelsens Maskinstation. Han vil blive husket for sin vellidte personlighed, og kunderne vil huske ham som ansvarsbevidst og hæderlig.

Det er netop denne ånd, mentalitet og service som sønnerne besluttede at føre videre i 2012. Så på trods af nye ansvarsområder, som planlægning og koordinering, har Lars og Thomas gennemført overtagelsen med succes. De går fremtiden i møde med erfaring, solid arbejdskraft og stærk ansvarsbevidsthed i bagagen. 

Vi råder over en flok dygtige medarbejdere der forstår at håndtere de moderne maskiner, så I altid er sikre på at få udført et stykke arbejde korrekt og til