Med mange år i landbruget, praktisk erfaring og en omfattende maskinpark, kan vi løse enhver landbrugsopgave, heriblandt såning af majs. Vores medarbejdere har indgående kendskab til landbrug og arbejder yderst professionelt. Leder du efter en professionel maskinstation til at stå for såning af dine marker, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Med base tæt ved Ringkøbing, hjælper vi alle i Ringkøbing, Skjern og Videbæk med såning.

Såning af majs

Vi har fokus på såning af majs. Vi har stor fokus på at være så effektive, både tidsmæssigt og i brugen af gødning. Her sørger vi for hverken at bruge for lidt eller for meget gødning, sådan at man ikke overgøder. Udover at der er penge at spare ved at være omhyggelig med sin gødning, så har det også en positiv effekt på klimaet og jorden.

Vi hjælper alle typer af landbrug i områderne omkring Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Har du græsmarker som du ønsker skårlagt, tilbyder vi desuden også skårlægning, samt snitning. Det kan du læse mere om på være side.

Vi har også muligheden for at tilbyde pasningsaftaler, hvor dele eller hele driften af markerne bliver varetaget af os. Der er mange fordele ved at have faste aftaler, da du uden bekymringer kan overlade landbrugsopgaver til os. Med mange år i landbruget, har du sikkerhed for at opgaver bliver løst ordentligt med fokus på kvalitet og godt samarbejde.

Kontakt os for hjælp til såning

Vi vil rigtig gerne hjælpe med såning, men vi tilbyder også rådgivning og vejledning indenfor et bredt spektrum af landbrugsopgaver. Har du brug for hjælp, rådgivning eller har du blot spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 97348064 eller ved at sende en mail direkte til os på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du er velkommen til at skrive ind omkring din opgave. Så tager vi udgangspunkt i dette, når vi kontakter dig.