Et af vores kompetenceområder hos Mikkelsens Maskinstation er gyllekørsel, vi kan både stå for udbringning samt flytning af gylle, vi har en stor maskinpark som gør at vi kan leverer store mængder af gylle inden for kort tid. Vi servicerer kunder i Ringkøbing, Videbæk, Skjern og omegn. 

Hos Mikkelsen’s Maskinstation har vi mange års erfaring med gyllekørsel samt andet landbrugstransport, og vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og i overensstemmelse med lovgivningen. 

Vi har en yderst omfattende og fleksibel vognpark til gylle- og landbrugstransport, vi kan derfor også være behjælpelige når det kommer til snitning, presning af halm samt foder til køer. 

Du kan også kontakte os hvis du har brug for hjælp til pløjning af marker m.m. 
Ønsker du at hører mere om dette så kontakt os på 97348064.

Vi kan både stå for din entreprenør- og landbrugsopgave. 

Mange års erfaring med gyllekørsel 

Vi har mange års erfaring med gyllekørsel, hvilket også betyder at vi udfører arbejdet professionelt og til tiden. Derudover er vi meget fleksible hvilket gør at vi kan udføre planlagt gyllespredning på dine betingelser og på rette tid og sted. 

Uanset opgavens omfang så kan vi bistå din opgave, og vi står altid klar med kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine muligheder og alternativerne hertil.

Få en god pris på gyllekørsel i Ringkøbing, Videbæk & Skjern 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 97348064 eller post@mikkelsensmaskinstation.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne ved gyllekørsel og entreprenøropgaver, og hvis du eventuelt vil have et uforpligtende tilbud.