Står du med en masse frisk halm som bare venter på at blive presset, så skal du helt sikkert også bruge en professionel maskinstation til at stå for det. Hos Mikkelsens maskinstation har vi mere end 40 års erfaring indenfor landbruget, som sikrer at dine halmballer ikke kun bliver flotte og faste, opgaven bliver også gjort rigtigt og til tiden. Ønsker du hjælp til presning af halm ved Ringkøbing, Skjern og Videbæk.

Professionel presning af småballer ved Ringkøbing, Skjern og Videbæk

Med sammenlagt 70 års erfaring indenfor landbrug, ved vi hvor vigtigt god service er. Punktlighed, godt samarbejde og godt håndværk er fundamentet i vores virksomhed, hvor både store og små opgaver varetages med samme engagement.

Når du får presset dine halmballer gør du dit arbejde i landbruget nemmere. Vores maskiner sørger for flotte ensartede halmballer, hvor vi hurtigt og nemt klarer opgaven. Vi hjælper også gerne med at transportere ballerne. På den måde kan vi varetage flere dele, hvis ikke hele, opgaven - Så kan du læne dig tilbage med ro i maven om at arbejdet fuldføres korrekt.

Vi tilpasser os gerne dine behov og ønsker. Har du specifikke ønsker eller spørgsmål til dimensioner på dine baller, skal du endelig tage kontakt til os. Vi har mange forskellige maskiner, som hver især egner sig til forskellige situationer og behov.

Få hjælp til presning af halm i dag

Der findes mange fordele ved at vælge presning af halm. Når halmen bliver presset:

  • Beskyttes det mod fugt
  • Nemmere at transportere
  • Nemmere at opbevare

Ønsker du at høre mere om presning af halm, hører vi gerne fra dig. Med base ved Ringkøbing, rykker vi ud til de fleste omkringliggende byer. Vi har det rigtige udstyr og den nødvendige erfaring til at udføre opgaven i høj kvalitet.

Kontakt os i dag for hjælp til presning af halm på telefon 97348064 eller ved at sende os en mail på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Her kan du frit stille spørgsmål.

Kontakt