Nogle gange skal gammelt fjernes, for at nyt kan blomstre. Der kan være mange årsager til at der skal nedrives hus. Måske skal der bygges nyt, eller også kan man have brug for at der er mere plads på den nuværende grund. Uanset set hvorfor, er det vigtigt at du samarbejder med en professionel maskinstation til nedrivning af hus. Hos Mikkelsens maskinstation hjælper vi med nedrivning af hus ved Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Vi sørger for at papirarbejdet er i orden og at affaldet bortskaffes korrekt.

Nedrivning af hus ved Ringkøbing, Skjern og Videbæk

Vi kører også gerne lidt længere, skulle du have brug for hjælp. Når der skal nedrives, kræver det en nedrivningstilladelse. Denne tilladelse skal indhentes hos kommunen og det gælder et år frem, fra den dato den er udstedt. Du, som kunde, har ansvaret for at anskaffe denne nedrivningstilladelse. Med tilladelsen i hånden kan vi påbegynde nedrivningen.

Udover at udføre nedrivningen efter bogen, så sørger vi også for at følge screeningsrapport, sådan at alt affald bortskaffes på miljøvenlig vis. Når et hus står til nedrivning, er det vigtigt planlægge hele processen, da det er en krævende opgave. Både papirarbejdet og maskinerne skal være i orden og her kan Mikkelsens Maskinstation især hjælpe med det sidstnævnte.

Desuden skal det nævnes at det er vigtigt at der er slukket for el, gas og vand i hele huset. Har du et hus som skal rives ned og ved du ikke hvor du skal starte, vil vi rigtig gerne rådgive dig, sådan at du kommer godt fra start. Som nævnt ovenfor er der flere overvejelser og tiltag man skal gøre, før man overhovedet kan gå i gang.

Hvad koster det at få revet sit hus ned?

Pris afhænger i først omgang af husets størrelse og kompleksitet. Vi vil rigtig gerne komme ud og besigtige huset, sådan at vi kan give dig et retvisende og uforpligtende tilbud på din opgave. Ved at se huset først kan vi lettere komme med et udkast til pris - Så har du også noget konkret du kan tage med videre.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med nedrivning af hus, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen, som du kan ringe til på 97348064 eller ved at sende en mail direkte ind til os på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er mere end velkommen til at udfylde.

Kontakt