Mikkelsen maskinstation er en maskinstation med mere end 40 års erfaring indenfor landbruget. Har du problemer med for meget vand i dine marker, så kan det være en god idé at få kontrolleret dine markdræn. Har du allerede dræn i forvejen, hjælper vi gerne med at identificere dem, lave justeringer eller oprette helt nye markdræn. Med base ved Ringkøbing, hjælper vi alle i området omkring Ringkøbing, Skjern og Videbæk med markdræn. Kontakt os i dag for at høre mere.

Hvorfor vælge markdræn?

Markdræn er en helt normal og nødvendig del af effektiv markdrift. Med drænet oprettet kan vandet på markerne ledes væk. Vi laver altid nøje opmålinger, hvor der bliver målt højdeforskelle, vandstand og hvor de gamle dræn medtages. Ved hjælp af dræn får dine afgrøder det mest optimale vækstmuligheder og vilkår.

Hvis jorden er for fugtig kan planter have svært ved at etablere sig korrekt. Derudover gør det sådan at planterne kun sætter sine rødder i det øverste lag af jorden, som resulterer i et yderst svagt rodnet og vilkår for planten.

Ved at forbedre dræningen og jordstrukturen, kan dette medvirke til at øge afgrødernes udbytte og forbedre kvaliteten af din høst. Ved sikret optimalt fugtighed og undgå vandstress, kan du med drænet hjælpe med at opnå bedre resultater, og derved øge din økonomiske gevinst. 

Når du vælger Mikkelsens maskinstation får du mere en 40 års erfaring og en maskinstation med mange forskellige landbrugsmaskiner, som løser enhver opgave. Vi vægter godt samarbejde og punktlighed rigtig højt.

Hvornår kan markdræn være relevant for dig?

Først og fremmest er det altid en god ide at være opmærksom på dine landbrugsområder, og dræningen herpå. Tegn på dårlig dræning indkluderer blandt andet vandophobning, oversvømmelser, og lettere sumpede områder. Med vores erfaring kan vi altid foretage en grundig vurdering af markens dræningsbehov, og eventuel anbefale en løsning specifik til dig.

Hvad koster markdræn?

Til ingen overraskelse, så er ingen mark ens. Derfor er prisen på oprettelse af markdræn også meget individuel. Først og fremmest tager vi selvfølgelig udgangspunkt i hvor stor din mark er. Der kan også være andre forhold, som kan have en påvirkning på pris. Det kunne være ledninger eller andre genstande der er i vejen for oprettelsen af drænet.

Ønsker du at høre mere om pris på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 97348064 eller ved at sende en mail ind til os på post@mikkelsensmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular du er velkommen til at udfylde.

Kontakt