Mikkelsens Maskinstation kan være din lokale entreprenør i Skjern, Ringkøbing, Videbæk og omegn. Vi kan være behjælpelige med forskellige entreprenøropgaver. 

Vi har en stor maskinpark som kan løse stort set alle opgaver indenfor entreprenørarbejde, det kan blandt andet være: 

  • Udgravning til huse
  • Bortkørsel af jord
  • Træfældning
  • Udgravninger til indkørsler m.m. 

Som et stort entreprenørfirma har vi en stor maskinpark med mange forskellige maskiner fx har vi en gummiged, gravemaskiner, jorddumpervogn, traktorer m.m.

Hvilket er med til at vi kan være behjælpelige med at løse stort set alle opgaver inden for entreprenørarbejde og landbrugsopgaver i Ringkøbing, Videbæk, Skjern og omegn. 

Der er ingen entreprenøropgave der er hverken for stor eller for lille til os. 

Entreprenørarbejde med mange års erfaring og af høj kvalitet 

Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi leverer entreprenøropgaver af højeste kvalitet og vi overholder altid vores aftaler. 

Med os som din store entreprenør er du sikret at vores arbejde bliver udført af professionelle og autoriserede fagfolk som har mange års erfaring fra branchen. Vi levere altid effektive løsninger som passer til dit projekt. 

Vi går meget op i at have en god dialog med dig som kunde, så du får udført dit projekt lige som du havde forestillet dig. 

Der er mange ting at tage højde for når man skal udføre entreprenøropgaver blandt andet i forhold til jorden, da man vil kunne se på udformningen af arbejdet hvis det ikke er udført korrekt. Et veludført og professionelt resultat vil derfor altid afhænge af et stykke veludført entreprenørarbejde. 

Hos os får du altid udført entreprenøropgaver til fordelagtige priser. 

Hvorfor samarbejde med professionel entreprenørfirma?

Ved et samarbejde med os, sikrer vi dig fordele i samarbejdet, så du får mest værdi for pengene med vores entreprenørarbejde. Først og fremmest sikrer vi et professionelt udført arbejde, der levere op til de højeste standarder.

Vi har mere end 40 års erfaring, og en dokumenteret historik af vellykkede projekter med mange forskellige samarbejdspartnere. Ved at vi varetager din entreprenøropgave, sikrer vi udført opgaver af højeste effektivitet, og minimere risici for forsinkelser og fejl i dine projekter.

Vi har samtidig også styr på hvad der skal til, for overholdelse af sikkerhedsstandarder og arbejdsmiljøregler, så du ikke skal sætte dig ind i alle de komplicerede regler. 

Af entreprenøropgaver, tilbyder vi blandt andet en hjælpende hånd til:

Få et tilbud på din entreprenøropgave i dag 

Skal du bruge hjælp til en entreprenør- eller landbrugsopgave? Så kontakt Mikkelsen’s Maskinstation i dag på 97348064 eller på mail post@mikkelsensmaskinstation.dk - vi tilbyder gerne rådgivning og vejledning i forhold til din opgave, samt et uforpligtende entreprenør tilbud. 

Kontakt